Aluhal huren

aluhal hurenAlluhallen zijn tenten die zijn opgebouwd met behulp van een aluminium frame. Het grote voordeel van de aluhal is dat het frame een zelfdragende constructie is. Hierdoor hebben aluhallen een vrije overspanning en staan er geen hinderlijke palen of middenmasten. U kunt dus gebruik maken van de volledige oppervlakte van de aluhal.

Voordelen van een aluhal huren
Alluhallen worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Een aluhal huren kan voor u de oplossing zijn wanneer u aan een bouwproject bezig bent en te maken heeft met slechte weersomstandigheden. Regen, wind en kou kunnen van invloed zijn op de werkzaamheden van uw werknemers. Met een aluhal huren biedt u uw werknemers een droge, veilige en verwarmde doorwerkoplossing.

Slecht weer kan ook negatieve effecten hebben op de planning van uw project, wat weer gevolgen heeft voor de winstgevendheid van uw onderneming. Bovendien zullen opdrachtgevers niet altijd blij zijn met eventuele vertragingen. Een aluhal huren sluit het risico op vertraging door slecht weer uit en zorgt ervoor dat uw werkzaamheden kunnen volgens schema worden uitgevoerd.

Afmetingen en het plaatsen van aluhallen
De aluhallen van werktent.nl zijn verkrijgbaar in vrijwel alle soorten en maten. Hierdoor kunnen wij u een oplossing op maat bieden. De breedtematen variëren van 3 tot 50 meter.  De lengtematen zijn per 5 meter te verlengen, daardoor zijn alle lengtes mogelijk. De zijhoogten variëren van 2.30 meter tot 5 meter. Bekijk ook de specificaties van de aluhallen.

Bijkomend voordeel van een aluhal huren bij werktent.nl is dat wij de aluhal voor u zullen opbouwen. Wij hebben jarenlange ervaring met het opzetten en afbreken van aluhallen en u hoeft hier daarom niet naar om te kijken. Wij zorgen ervoor dat u snel uw werkzaamheden weer kunt hervatten.

Verrijdbare aluhal huren
U bent aan een bouwproject bezig waarbij steeds een ander gedeelte overdekt moet worden? Een aluhal huren bij werktent.nl is de oplossing. Wij hebben aluhallen in ons assortiment die verrijdbaar zijn. Op deze wijze kunt u snel en eenvoudig elk gewenst gedeelte van uw project overdekken.

Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:
Bouwtenten
Lasttenten huren

Gerelateerde projecten: