Aluhal verhuur

Aluhal huren

Een Aluhal is een tent die is opgebouwd door gebruik te maken van een aluminium frame. Het belangrijkste kenmerk van deze tent is dat het frame een zelfdragende constructie is. Dit houdt in dat, door het relatief lage gewicht van het aluminium, de aluhal een vrije overspanning heeft. Hierdoor is het mogelijk dat de aluhal geen hinderlijke palen of middenmasten heeft en heeft u profijt van de totale oppervlakte. Bovendien kan de aluhal, door zijn lage gewicht, een bredere overkapping realiseren. 

Doeleinden Aluhal
De voordelen van de Aluhal maakt de tent uitermate geschikt voor verschillende doeleinden. Zo biedt de Aluhal u een doorwerkoplossing bij slecht weer en bovendien kunt u een droge en verwarmde werkplek voor u en uw personeel realiseren. Hierdoor zult niet meer afhankelijk zijn van slechte weersomstandigheden. Veder kan de aluhal ook dienen als tijdelijke opslagruimte of als oplossing bij noodsituaties. Kortom, de toepassingen van de aluhal zijn zeer divers en kunnen u een totaaloplossing bieden.

Jarenlange ervaring in de verhuur van aluhallen
Denkt u aan het huren van een aluhal? Wij denken met u mee. Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring in de verhuur en plaatsing van aluhallen. Hierdoor kunnen wij ons uitstekend verplaatsen in uw situatie, luisteren naar uw wensen en denken met u mee om tot de beste oplossing te komen. Bovendien streven wij ernaar om u zoveel mogelijk te ontzorgen in het plaatsen van de aluhal, zodat uw werkzaamheden zo snel mogelijk kunnen beginnen of worden hervat. 

Afmetingenaluhal
De aluhal kan vrijwel op elke locatie en in elke grootte geplaatst worden. De aluhal die wij verhuren zijn in diverse maten verkrijgbaar. De breedte maten variëren van 3 tot 50 meter.  De lengte maten zijn per 5 meter te verlengen, daardoor zijn alle lengtes mogelijk. De zijhoogten variëren van 2.30 meter tot 5 meter. In het algemeen hebben de tenten een afmeting waardoor er een rechthoekige vorm ontstaat. Het kan zijn dat u behoefte heeft aan een aluhal met andere afmetingen. Wij hebben de mogelijkheden om een tent op maat te maken. Indien gewenst kan de aluhal worden voorzien van kachels en verlichting.  Bekijk ook detailleerde specificaties van een werktent.

Verrijdbare aluhal
Een project waar elke keer op een ander gedeelte overkapt moet worden. Het huren van een verrijdbare aluhal kan de oplossing zijn. In korte tijd kan de werktent naar een ander deel van het project worden verplaatst. Op deze manier kunnen werkzaamheden snel hervat worden.

Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:
Noodtent
Semi permanente tent

Gerelateerde projecten: