Aluhallen

Aluhallen hurenAluhallen zijn tenten die gebruik maken van een aluminium frame en constructie. Het relatief lage gewicht van het aluminium zorgt ervoor dat aluhallen een zelfdragende constructie hebben. Het grote voordeel hiervan is dat aluhallen een vrije overspanning hebben en daarom geen gebruik hoeven te maken van hinderlijke palen of middenmasten. Alluhallen van werktent.nl zijn daarom uitermate geschikt als uw doorwerkoplossing op maat!

Doeleinden en voordelen aluhallen
Bij slechte weersomstandigheden kan het voorkomen dat u genoodzaakt bent uw werkzaamheden neer te leggen. De regen of kou beletten u en uw werknemers om het werk naar behoren uit voeren. Het huren van aluhallen bij werktent.nl biedt u de oplossing voor dit probleem. Met het plaatsen van aluhallen creëert u een droge, warme en veilige werkplek. Ook uw gereedschap en machines zullen geen hinder ondervinden van externe factoren.

Slechte weersomstandigheden kunnen ook negatieve gevolgen hebben op de planning van uw project. De vertraging die een project oploopt kan hoge kosten met zich meebrengen. Bovendien zal uw opdrachtgever ook niet altijd even blij zijn met achterstanden in de planning. Het huren van aluhallen sluit het risico op vertraging door slecht weer uit en zorgt ervoor dat uw werkzaamheden volgens schema kunnen worden uitgevoerd.

Heeft een project waarbij steeds een ander gedeelte moet overdekken? De verrijdbare aluhallen van werktent.nl zijn dan een oplossing. U kunt eenvoudig de aluhallen verplaatsen naar een ander deel van het bouwproject en zo kunnen uw werkzaamheden snel hervat worden.

Jarenlange ervaring in de verhuur van aluhallen
Wanneer u van plan bent aluhallen te huren, denken wij met u mee. Inmiddels hebben wij jarenlange ervaring in het plaatsen van aluhallen en bieden wij altijd een oplossing voor uw project. Wij zorgen ervoor dat de aluhal snel geplaatst wordt, zodat uw werkzaamheden snel hervat kunnen worden.

Afmetingenaluhal
De aluhallen kan vrijwel op elke locatie en in elke grootte geplaatst worden. De aluhallen die wij verhuren zijn in verschillende maten verkrijgbaar. De breedte maten variëren van 3 tot 50 meter.  De lengte maten zijn per 5 meter te verlengen, daardoor zijn alle lengtes mogelijk. De zijhoogten variëren van 2.30 meter tot 5 meter. Het kan zijn dat u behoefte heeft aan een aluhal met andere afmetingen. Wij hebben de mogelijkheden om een tent op maat te maken. Indien gewenst kan de aluhal worden voorzien van kachels en verlichting. Meer weten? Bekijk dan onze pagina over de specificaties van alluhallen.

Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:
Tentenverhuur Amsterdam
Bouwtenten

 

Gerelateerde projecten: