Bouwtent huren

Bouwtent huren

Werken in de buitenlucht brengt onzekerheden met zich mee. Bouwprojecten kunnen vertraging oplopen door ongunstige weersomstandigheden en uw planning kan hierdoor in gevaar komen. Onze bouwtent kan deze onzekerheid wegnemen. Met onze bouwtent kunt u uw bouwproject of tijdelijke werkplaats overkappen en verwarmen. Doordat de bouwtent volledig afsluitbaar is, kan de bouwtent u en uw werknemers een veilige en prettige werkomgeving garanderen. Bovendien gebruiken wij materialen die allen zijn goedgekeurd en voldoen aan de standaarden omtrent brandveiligheid en lastbelasting.

Voordelen van het huren van een bouwtent
Het huren van een bouwtent kan u grote voordelen opleveren. U en uw personeel kunnen, ongeacht de weerssituatie, doorwerken. Bovendien wordt met het plaatsen van een bouwtent een veilige, droge en warme werkomgeving gecreëerd. Bijkomend voordeel is dat ook uw machines en gereedschappen worden beschermd tegen externe factoren zoals wind, regen en vorst. 

Het huren van een bouwtent brengt kosten met zich mee. Maar het verschaft u tevens zekerheid. Zekerheid dat uw bouwproject doorgang kan vinden geen vertraging oploopt, met al financiële gevolgen van dien. Met het huren van een bouwtent zorgt u dus dat uw project in een prettige werkomgeving en volgens planning kan worden afgerond.

Jarenlange ervaring verhuur van bouwtenten
Denkt u aan het huren van een bouwtent? Dan denken wij graag met u mee. Wij hebben jarenlange ervaring met het verhuren en plaatsen van bouwtenten. Hierdoor kunnen wij uw wensen en situatie op waarde schatten en werken wij samen met u aan het creëren van een aangename werkomgeving. Bovendien streven wij ernaar om u zoveel mogelijk te ontzorgen in het plaatsen van de bouwtent, zodat uw werkzaamheden zo snel mogelijk kunnen beginnen of kunnen worden hervat.

Afmetingenbouwtent
De bouwtent kan vrijwel op elke locatie en in elke grootte geplaatst worden. De bouwtent die wij verhuren zijn in diverse maten verkrijgbaar. De breedte maten variëren van 3 tot 50 meter.  De lengte maten zijn per 5 meter te verlengen, daardoor zijn alle lengtes mogelijk. De zijhoogten variëren van 2.30 meter tot 5 meter. In het algemeen hebben de tenten een afmeting waardoor er een rechthoekige vorm ontstaat. Het kan zijn dat u behoefte heeft aan een bouwtent met andere afmetingen. Wij hebben de mogelijkheden om een tent op maat te maken. Indien gewenst kan de bouwtent worden voorzien van kachels en verlichting. Meer weten? Bekijk de specificaties van onze bouwtent.

Verrijdbare bouwtent
Een project waar elke keer op een ander gedeelte overkapt moet worden. Het huren van een verrijdbare bouwtent kan de oplossing zijn. In korte tijd kan de werktent naar een ander deel van het project worden verplaatst. Op deze manier kunnen werkzaamheden snel hervat worden.

Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:
Aluhallen
Aluhal huren

- See more at: http://www.werktent.nl/bouwtent#sthash.YhT0Nslp.dpuf

Gerelateerde projecten: