Doorwerktenten

doorwerktent huren

Projecten in de bouw en infrastructuur kennen vaak een strakke planning. Vertraging en oponthoud door weersomstandigheden moet daarom zoveel mogelijk worden voorkomen. Door het inzetten van doorwerktenten kan vertraging door weersinvloeden gelukkig zoveel mogelijk worden voorkomen. Hiermee kunnen de kosten die verbonden zijn aan vertraging worden bespaard. Bovendien kan er met doorwerktenten op een comfortabele manier worden gewerkt.

In de bouw en infrastructuur is veiligheid bijzonder belangrijk. De veiligheid en gezondheid van de werknemers en betrokkenen moet immer gewaarborgd worden. Onze doorwerktenten zijn daarom hittebestendig en vlamvertragend. Bovendien zijn de doorwerktenten zo geconstrueerd dat ze ook bij sterke wind goed blijven staan. De doorwerktenten kunnen op een aantal verschillende manieren worden verankerd. Zo kan er op vrijwel elke ondergrond op een veilige manier doorwerktenten worden geplaatst.

Doorwerktenten zijn in vrijwel alle afmetingen verkrijgbaar. De minimumbreedte van onze doorwerktenten is drie meter en de maximumbreedte ligt op vijftig meter. De lengte van doorwerktenten in in principe zonder beperking; onze doorwerktenten kunnen per vijf meter worden verlengd. Zo kan voor vrijwel elke oppervlakte een doorwerktent geleverd worden.

Het is niet het altijd nodig om het hele project in een keer te overkappen. Als er steeds een ander deel overdekt moet worden kunnen verrijdbare doorwerktenten uitkomst bieden. Hiermee kunt u steeds op het gedeelte waar u droog en windvrij moet werken de doorwerktenten plaatsen. Zo is het niet nodig om heel grote doorwerktenten te huren en kunt u op een flexibele manier aan de slag.

Overweegt u doorwerktenten te huren? Dan bent u bij werktent.nl aan het juiste adres. Als u op zoek bent naar meer informatie over doorwerkten kunt u op onze website meer informatie vinden. Ook vindt u hier ons telefoonnummer en kunt u desgewenst direct online een offerte aanvragen. Wij voorzien uw project graag binnenkort van doorwerktenten.

Gerelateerde projecten:

 

 

Bekijk ook onze pagina's over:

Doorwerktent
Doorwerktenten
Lastent
Lastenten
Noodtenten
Permanente tent
Werktent huren
Bouwtent