Lastent huren

lastent huren

Wanneer u werkzaamheden als lassen, boren of stralen moet verrichten, kan het zijn dat u hinder ondervindt van kou of slecht weer. De oplossing In zulke situaties is een lastent huren. Een lastent huren brengt kosten met zich mee. Maar de voordelen die het u oplevert zijn vele malen groter dan de kosten. Zo zorgt een lastent huren ervoor dat u en uw werknemers voorzien zijn van een droge en veilige werkplek. Bovendien kan de lastent verwarmd worden en ook zullen uw gereedschappen en machines geen hinder ondervinden van vorst, kou of regen.

Nog een groot voordeel van een lastent huren is dat u het risico van vertragingen in uw bouwproject uit kunt sluiten. Slechte weersomstandigheden kunnen een negatief effect hebben op uw planning en dit brengt hoge kosten met zich mee. Bovendien zijn opdrachtgevers hier niet altijd even blij mee. Een lasten huren sluit het risico op vertraging door slecht weer uit en uw werkzaamheden kunnen volgens schema worden uitgevoerd.

Jarenlange ervaring in de verhuur van lastenten
Bijkomend voordeel van een lastent huren bij werktent.nl is dat wij de tent voor u zullen opbouwen. Wij hebben jarenlange ervaring met het opzetten en afbreken van lastenten en nemen u de zorgen van het plaatsen van een lastent volledig uit handen. Desgewenst kunnen wij de lastent met spoed plaatsen, zodat uw bouwproject geen vertraging op hoeft te lopen.

Afmetingen van een lastent
Een lasten huren kunt u doen vrijwel alle maten. Hierdoor kunnen wij u een oplossing op maat bieden. De breedtematen variëren van 3 tot 50 meter.  De lengtematen zijn per 5 meter te verlengen, daardoor zijn alle lengtes mogelijk. De zijhoogten variëren van 2.30 meter tot 5 meter. Bekijk ook de specificaties van de lastent.

Verrijdbare lastent huren
U bent aan een bouwproject bezig waarbij steeds een ander gedeelte overdekt moet worden? Een lastent huren bij werktent.nl is de oplossing. Wij hebben lastenten in ons assortiment die verrijdbaar zijn. Zo kunt u snel en eenvoudig elk gewenst gedeelte van uw project overdekken.

Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:
Aluhal huren
Tijdelijke overkapping

Gerelateerde projecten: