Lastent

lastent huren

Bij het uitvoeren van laswerkzaamheden is het belangrijk dat de omgeving droog en windvrij is. Omdat voorwerpen die gelast moeten worden zich niet altijd in zo’n omgeving begeven kan het soms nodig zijn om een overkapping te plaatsen. Een lastent kan deze rol vervullen.

De lastent is speciaal ontworpen om mogelijk te kunnen maken dat er op een prettige en veilige manier gelast wordt. Daarom is de lastent bestand tegen alle weersomstandigheden. Bovendien is de lastent hittebestendig en vlamvertragend, wat bij laswerkzaamheden heel belangrijk is. Dit zorgt ervoor dat er in een lastent op een veilige manier gewerkt kan worden.

Op vrijwel elke locatie is het mogelijk om een lastent te plaatsen. De lastent is namelijk beschikbaar in bijna alle formaten. De breedte van een lastent kan uiteenlopen van drie tot vijftig meter. De lengte van een lastent kan per vijf meter verlengd worden, zo is elke denkbare lengte mogelijk. Een locatie is dus niet snel te groot voor een lastent. Hoeft u niet de gehele oppervlakte constant overdekt te hebben, dan kan een verrijdbare lastent ook uitkomst bieden.

De lastent is niet alleen een uitkomst als er gelast moet worden. Ook bij schilder-, slijp- en straalwerkzaamheden kan het een goed idee zijn om een lastent te plaatsen. Ook bij deze werkzaamheden moeten weersinvloeden immers geminimaliseerd worden; een lastent kan hierbij helpen.

 

Gerelateerde projecten: