• Coatingwerkzaamheden JSS

  foto jss 1-1

  Op het marineschip de JSS te Vlissingen is het dek gerenoveerd. Binnen 2 weken is er een nieuwe coatinglaag aangebracht op een oppervlakte van ruim 1500 m2. Om de werkzaamheden continue door te laten gaan is er een werktent geplaatst van 20m x 80m. 

 • Nieuwbouw onderdoorgang Station Zwolle

  Nieuwbouw doorgang Station Zwolle

  Het centraal station van Zwolle wordt volledig gerenoveerd. Zo is er onder de perrons een nieuwe voetgangerstunnel gerealiseerd. Om deze tunnel goed te kunnen betegelen en te coaten is er voor gekozen om de entreetrappen vanaf het perron te overkappen. 6 entreetrappen zijn overkapt, met op maat gemaakte overkappingen, zodat de werkzaamheden ten allen tijde door kunnen gaan en men niet afhankelijk is van de weersomstandigheden. 

 • Nieuwbouw installatie varkensmestverwerking

  Nieuwbouw installatie varkensmestverwerking

  Voor een aannemer gespecialiseerd in het bouwen van installaties van varkensmestverwerking zijn er vier doorwerktenten geplaast. I.v.m. de hoogte van de installaties is er voor gekozen drie tenten te plaatsen met een afmeting van 10(L) x 10(B) x 4,5(H) en een tent van 10x10x2.30. 

 • Renovatie hellingbaan BMW kantoor Amsterdam

  Renovatie hellingbaan AZU

  Voor onze opdrachtgever hebben wij de parkeerhelling van de parkeergarage van het overdekt met een werktent. Op de parkeerhellingen werden nieuwe slijtlagen aangebracht en dit moest onder droge condities gebeuren.

 • Nieuwbouw vrijstaande woning te Giessen

  Nieuwbouw woning Giessen

  Onze opdrachtgever wilde graag een vrijstaande woning bouwen in de winter van 2013/2014. Om er zeker van te zijn dat alle werkzaamheden uitgevoerd konden worden en men niet afhankelijk zou zijn van weersomstandigheden, is ervoor gekozen om het project te overkappen. Er is gekozen voor een doorwerktent van 20m x 20m.