Noodtent

Noodtent huren
Er kunnen zich situaties voordoen waarin er per direct behoefte is aan een tijdelijk verblijf. Denk bijvoorbeeld aan een brand, explosie of andere calamiteiten. Het huren van een noodtent kan oplossing bieden. Een noodtent kan in korte tijd een omgeving creëren waar op dat moment behoefte aan is.

Waarom een noodtent huren?
Mocht een calamiteit zich voordoen, is het van uiterst belang om zo snel mogelijk orde in de chaos te brengen. Hierbij kan het neerzetten van een noodtent van groot belang zijn. Door het plaatsen van een noodtent zorgt men voor een snelle en effectieve oplossing om de dagelijkse werkzaamheden weer op gang te krijgen. Een noodtent kan bijvoorbeeld tijdelijke vervanging bieden wanneer uw bedrijf tijdelijk niet toegangelijk is.

Jarenlange ervaring in verhuur noodtenten
Denkt u aan het huren van een noodtent? Wij helpen u graag. Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van noodtenten kunnen wij u de snelle en adequate oplossing bieden die u zou mogen verwachten. Bovendien streven wij ernaar om u zoveel mogelijk te ontzorgen in het plaatsen van de noodtent, zodat uw werkzaamheden zo snel mogelijk kunnen beginnen of kunnen worden hervat.

Afmetingen noodtent
De noodtent kan vrijwel op elke locatie en in elke grootte geplaatst worden. De noodtent die wij verhuren zijn in diverse maten verkrijgbaar. De breedtematen variëren van 3 tot 50 meter.  De lengtematen zijn per 5 meter te verlengen, daardoor zijn alle lengtes mogelijk. De zijhoogten variëren van 2.30 meter tot 5 meter. In het algemeen hebben de tenten een afmeting waardoor er een rechthoekige vorm ontstaat. Het kan zijn dat u behoefte heeft aan een noodtent met andere afmetingen. Wij hebben de mogelijkheden om een tent op maat te maken. Indien gewenst kan de noodtent worden voorzien van kachels en verlichting. Meer weten? Bekijk de specificatie's van onze noodtent.

Verrijdbare noodtent
Een project waar elke keer op een ander gedeelte overkapt moet worden. Het huren van een verrijdbare noodtent kan de oplossing zijn. In korte tijd kan de werktent naar een ander deel van het project worden verplaatst. Op deze manier kunnen werkzaamheden snel hervat worden.

Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:
Tijdelijke overkapping
Aluhal verhuur

Gerelateerde projecten: