Opslagtent

Heeft u tijdelijk meer opslagruimte nodig? Dan kan een opslagtent uitkomst bieden. Een opslagtent kunt u op locatie laten plaatsen en biedt een flexibele en doeltreffende oplossing voor uw ruimteprobleem. De opslagtent is een plek waar u uw materialen veilig en droog kunt opslaan. Doordat de opslagtent vrij overspannen is, heeft u in de tent geen last van palen die in de weg staan. Zo kunt u de ruimte in de opslagtent maximaal benutten.

Voor een opslagtent bent u bij werktent.nl aan het juiste adres. Wij kunnen op korte termijn een opslagtent van goede kwaliteit leveren; de opslagtent kan snel worden opgebouwd en ook weer snel worden afgebroken. Een opslagtent die u bij werktent.nl huurt kan op vrijwel welke elke locatie en op vrijwel elke oppervlakte geplaatst worden. De opslagtent is in diverse maten verkrijgbaar; in de breedte kan de opslagtent variëren van 3 tot 50 meter. Wat betreft lengte is de opslagtent per 5 meter te verlengen, in principe onbeperkt. De zijhoogte van de opslagtent ligt tussen 2,30 meter en 5 meter. Meestal wordt een opslagtent in een rechthoekige vorm opgezet, maar het is natuurlijk mogelijk dat u een opslagtent wilt met andere dimensies. In dat geval kunnen wij voor een een opslagtent op maat maken. Indien gewenst kunnen wij uw opslagtent voorzien van verwarming en verlichting. Zo hoeft u ook in uw opslagtent geen last te hebben van donker of kou.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die werktent.nl biedt op het gebied van de opslagtent? Kijk dan verder rond op onze website. Hier vind u niet alleen meer informatie, maar kunt u ook onze contactgegevens vinden. Als u geïnteresseerd bent in het laten plaatsen van een opslagtent, schroom dan niet om ons te bellen of een offerte aan te vragen.

Meer weten? Bekijk ook onze pagina's over:

Werktenten verhuur

Werktent kopen