opslagtenten

Heeft u te maken met een tijdelijk ruimtetekort? In dat geval kunnen opslagtenten een oplossing bieden. Opslagtenten kunt u op locatie laten plaatsen, waardoor ze een snelle en flexibele oplossing zijn voor uw ruimteprobleem. In opslagtenten kunt u uw spullen droog en, indien gewenst, zelfs warm opslaan.

De opslagtenten van werktent.nl kunnen op praktisch elke locaties en in elke afmeting geplaatst worden. Onze opslagtenten zijn in meerdere maten leverbaar; wat breedte betreft zijn er opslagtenten verkrijgbaar tussen de 3 en 50 meter. In de lengte zijn de opslagtenten in principe onbeperkt per 5 meter verlengbaar. Ook wat betreft zijhoogte valt er te kiezen; onze opslagtenten hebben een minimale zijhoogte van 2,30 meter en een maximale zijhoogte van 5 meter.

Flexibiliteit is het grote voordeel van opslagtenten. Bij werktent.nl is het mogelijk om op korte termijn opslagtenten te huren. De opslagtenten kunnen snel worden op- en afgebouwd. Zo kunt u de opslagtenten precies inzetten voor de tijdspanne waarin u deze nodig hebt.

Omdat onze opslagtenten vrij overspannen zijn, staan er binnen geen palen in de weg. Daarom is de ruimte in de opslagtenten maximaal benutbaar. Over het algemeen worden opslagtenten in een rechthoekige vorm opgezet. Het is echter mogelijk dat u een tent met andere afmetingen wenst. Wij kunnen dan voor u een opslagtent op maat maken. Bovendien is het bij ons mogelijk om opslagtenten te voorzien van kachels en verwarmen. Op die manieren bieden onze opslagtenten ook een prettige opslagplek wanneer het buiten donker en/of koud is

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden wat betreft opslagtenten? Dan nodigen wij u uit verder rond te kijken op onze website. Schroom niet om telefonisch contact met ons op te nemen of direct een offerte aan te vragen!

Meer weten? Bekijk ook onze pagina's over:

Werktent kopen

Opslagtent