Permanente tent

tijdelijke opslagruimte huren

Om verschillende redenen kan het voorkomen dat u plotseling meer ruimte nodig heeft. Er kan sprake zijn van brandschade, waardoor een gedeelte van uw gebouw of opslagruimte niet kunt gebruiken. Of misschien heeft u plotseling een piek in uw productie en heeft u dringend meer opslagruimte nodig. In situaties zoals deze kan een (semi-)permanente tent uitkomst bieden. Een permanente tijd kan in zeer korte tijd worden opgebouwd. De permanente tent is degelijk geconstrueerd waardoor u deze voor langere tijd kunt gebruiken.

Voor een permante tent kunt u bij werktent.nl terecht. Wij hebben jarenlange ervaring met het leveren van verschillende soorten werktenten, waaronder ook permanente tenten. Dankzij deze ervaring kunnen wij u goed adviseren over het laten plaatsen van een permanente tent. Wij weten immers welke haken en ogen er aan het plaatsen van een permanente tent zitten, maar wij kennen ook alle mogelijkheden die een permanente tent biedt. Wij kijken daarom graag welke oplossing wij kunnen creëren.

Een permanente tent is leverbaar met een breedtemaat van drie tot vijftig meter. De lengte van de tent is in principe onbeperkt; de tent kan per vijf meter worden verlengd. Onze tenten zijn veilig; de permanente tent die wij leveren is hittebestendig en vlamvertragend. Zo kunt u met een veilig gevoel gebruik maken van uw permanente tent.

Zowel in de winter- als in de zomermaanden kan er gebruik worden gemaakt van een permanente tent. Indien gewenst kan er zelfs verwarming en verlichting worden geïnstalleerd in de permanente tent. Zo hoeft u in de tent geen last te hebben van donker en kou.

Heeft u nog vragen over het plaatsen van een permanente tent? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Mocht u direct een offerte willen aanvragen, dan kunt u dit doen via onze website.

Gerelateerde projecten: