Specificaties

Een werktent wordt standaard met een aluminium frame constructie gebouwd en voorzien van witte PVC dakzeilen en zijwanden. De breedtematen van een tent variëren van 3 tot 50 meter. De lengtematen zijn per 5 meter te verlengen, daardoor zijn alle lengtes mogelijk. Een werktent is te huur in diverse maten. In onderstaande tabel worden de standaard afmetingen van de werktenten weergegeven. In veel gevallen zijn andere afmetingen ook mogelijk.

 

 

Kachels

Indien gewenst zorgen wij ervoor dat de tent volledig wordt verwarmd door middel van hetelucht- verwarmingsinstallaties die compleet met brandstoftanks, uitblaaskast en thermostaat worden geïnstalleerd. Werktent plaatst kachels welke diverse volumes kan verwarmen. Dit houdt in dat te alle tijden de tent volledig kan worden verwarmd, ongeacht de inhoud. Uiteraard worden de verwarmingsunits buiten de tent geplaatst, zodat er geen hinder van ondervonden kan worden.

Verlichting

De tent kan worden voorzien van verlichting. Hierbij kan gekozen uit diverse soorten verlichting; TL- verlichting, bouwlampen, sfeerverlichting en andere mogelijkheden.

Windlast

Wind is een weerscomponent die vaak voorkomt in Nederland. Om veiligheid en zekerheid te bieden dat de tent blijft staan word hij verankerd. Door deze verankering kan de tent windsnelheden tot ca 100 km/h goed weerstaan. De verankering gebeurt met haringen, betonblokken en/of (chemische) ankers.