Tentenverhuur Amsterdam

werktent amsterdam

Bij bouw-, infra- of industrieprojecten worden normaal gesproken strakke planningen gebruikt. Slecht weer (vorst, regen, wind etc) kan effect hebben op de werkomstandigheden en zorgen voor vertraging in deze planning. Hierdoor komt de oplevering van een project in gevaar, wat extra kosten met zich meebrengt. Het risico van stagnatie van uw project door weersinvloeden wilt u zoveel mogelijk uitsluiten. Daarom biedt werktent.nl de service tentverhuur Amsterdam aan. Hier kunt u als aannemer in de bouw, infra en industrie uw in de regio Amsterdam terecht voor het huren van maatwerkoplossingen op locatie.

Werktent: jarenlange ervaring in tentverhuur Amsterdam
Regio Amsterdam is een van de grootste afnemers bij werktent.nl. Inmiddels hebben wij jarenlange ervaring in tentverhuur Amsterdam. Ben u aannemer en wilt uw gebruik maken van onze tentverhuur Amsterdam, denken wij graag met u mee om tot de beste oplossing voor uw project komen. Wij streven er dan ook naar om onze mensen zo spoedig mogelijk bij u op locatie in regio Amsterdam, zodat u project tijdig hervat kan worden. Bijkomend voordeel is dat wanneer u gebruik maakt van onze tentverhuur Amsterdam, onze experts bij u langs komen om de doorwerktent te plaatsten.

Afmetingen tenten
Tentverhuur van werktent.nl heeft een uitgebreid assortiment aan tenten beschikbaar, waarbij de breedte maten variëren van 3 tot 50 meter.  De lengte maten zijn per 5 meter te verlengen. Alle lengtes zijn dus mogelijk! De zijhoogten variëren van 2.30 meter tot 5 meter. Vanwege de grote variatie in lengte- en breedtematen zijn wij in staat om in principe elke tent op maat te maken. Verder biedt onze tentverhuur ook een extra dienst aan door op aanvraag verlichting en verwarmingselementen te plaatsen. Meer weten? Bekijk de specificaties van onze tenten.

Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:
Semi permanente tenten
Aluhallen

Gerelateerde projecten: