Tijdelijke overkapping

Tijdelijke overkapping
Bouwprojecten kunnen soms hinder ondervinden van externe weersfactoren zoals lage tempraturen, wind en regen. Deze onzekerheden kunt u uitsluiten met een tijdelijke overkapping van werktent.nl. Een tijdelijke overkapping huren brengt kosten met zich mee. Echter, de voordelen die het u oplevert zorgen ervoor dat de investering dubbel en dwars wordt terugbetaald. Zo zorgt een tijdelijke overkapping ervoor dat uw planning niet in gevaar komt. Als uw bouwproject vertraging oploopt door bijvoorbeeld slechte weersomstandigheden, kan dit hoge kosten met zich mee brengen. Dit risico is met een tijdelijke overkapping gemakkelijk uit te sluiten. Tevens zorgt een tijdelijke overkapping van uw werkplek voor een veilige en verwarmde werkomgeving. Ook uw machines en gereedschappen zullen geen hinder ondervinden van het slechte weer.

Jarenlange ervaring in de verhuur van tijdelijke overkappingen
Door de jaren heen heeft Werktent.nl ruime ervaring opgedaan in het plaatsen van een tijdelijke overkappingbij allerlei soorten projecten. Hierdoor kunnen wij ons goed verplaatsen in uw situatie, denken wij met u mee en zijn wij in staat in oplossing op maat te bieden. Om u zoveel mogelijk te ontzorgen, zal Werktent.nl te tijdelijke overkapping bij u op locatie komen plaatsen. Uw werkzaamheden kunnen binnen afzienbare tijd hervat of gestart worden!

Afmetingen en het plaatsen van een tijdelijke overkapping
De overkappingen van werktent.nl kunt u bestellen in vrijwel alle maten. Hierdoor kunnen wij u een oplossing op maat bieden. De breedtematen variëren van 3 tot 50 meter.  De lengtematen zijn per 5 meter te verlengen, daardoor zijn alle lengtes mogelijk. De zijhoogten variëren van 2.30 meter tot 5 meter. Bekijk ook de getailleerde specificaties van onze tijdelijke overkapping

Verplaatsbare tijdelijke overkapping
Het  kan voorkomen dat u aan een project bezig bent, waarbij telkens een ander stuk overkapt moet worden. Het huren van een verrijdbare tijdelijke overkapping is dan de oplossing voor u. U kunt in korte tijd de overkapping naar een ander deel van het project verplaatsen, waardoor uw werkzaamheden minimaal binnen de kortste keren hervat kunnen worden.

Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:
Lastent huren
Noodtent

Gerelateerde projecten: