werktent amsterdam

werktent amsterdam

De bouw van de Noord-Zuidlijn in Amsterdam biedt nogal wat uitdagingen. De slappe bodem van Amsterdam zorgt maakt boren tot een lastige klus en de verzakkingen die de werkzaamheden teweegbrachten hebben het bouwen van de Noord-Zuidlijn voor velen in Amsterdam tot een controversieel project gemaakt. Toch wordt er nog steeds doorgebouwd, waarbij op verschillende manieren obstakels worden overwonnen. Een van die obstakels is het weer. Nederland staat bekend om zijn regenachtige klimaat, en de hoofdstad is hierbij niet uitgezonderd. Bij de open bouwputten is er echter een oplossing gevonden in de vorm van een werktent. Door een werktent te bouwen over de bouwputten wordt er een overdekking gecreëerd die het water buiten houdt en bovendien de invloeden van de wind sterk vermindert. Op deze manier draagt de werktent bij aan een voorspoediger verloop van de bouw van de Noord-Zuidlijn in Amsterdam.

Bent u voor uw project in Amsterdam ook op zoek naar een werktent? Dan kunt u bij ons terecht. Wij leveren werktenten aan zowel klein- als grootschalige projecten door heel het land. Omdat de regio Amsterdam onze grootste afnemer van werktenten is kunnen wij hier snel tot een oplossing komen. Wij kunnen in overleg met u op korte termijn een werktent leveren, zodat uw project zo spoedig mogelijk kan worden hervat.

De werktent die wij leveren biedt comfort en is veilig; de werktent is wordt op een stevige en veilige manier gebouwd en is gemaakt van brandvertragend materiaal. Zo kunt u met een gerust hart in de werktent aan de slag. Indien gewenst kan de werktent bovendien worden voorzien van verlichting en/of verwarming. Zo kunt u bij uw project in Amsterdam ook bij kou of donker op een prettige en veilige manier doorwerken.

Wilt u meer weten over een werktent van werktent.nl? Bel ons dan op 0172-533816 of vraag direct via onze website een offerte aan.

Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:

werktent Tilburg

werktent rotterdam

Gerelateerde projecten: