Werktent Arnhem

Arnhem is in de Tweede Wereldoorlog grotendeels verwoest door bombardementen tijdens de Slag om Arnhem. Ook de Sint-Eusebiuskerk in het centrum van Arnhem was grotendeels verwoest. Na de oorlog werd deze kerk weer hersteld, waarbij de toren geheel herbouwd werd en een nieuw bovendeel kreeg. In 2009 bleek echter dat er grote problemen waren met het tufsteen waarmee de toren bekleed was. Het materiaal bleek namelijk niet voldoende bestand tegen de weersinvloeden. Dit zorgde zelfs voor gevaarlijke situaties rondom de kerk in Arnhem, omdat er brokken steen naar beneden kwamen! De kerk is direct in de steigers gezet, en men is op zoek gegaan naar een oplossing voor het probleem. Een gedeelte van de stenen bekleding is ondertussen vervangen door andere stenen bekleding. Het is immers geen optie om de kerk permanent tegen weersinvloeden te beschutten.

Tijdelijk weersinvloeden uitschakelen kan in Arnhem wel van pas komen in verschillende situaties. Bijvoorbeeld bij bouwprojecten of laswerkzaamheden. Wilt u in Arnhem watervrij en winddicht werken? Dan kan een werktent uitkomst bieden. Een werktent beschut niet alleen tegen weer en wind, maar biedt ook de mogelijkheid tot verlichting en verwarming. Met een verrijdbare werktent bent u bovendien flexibel: u kunt de werkten daar neerzetten waar u op dat moment overdekt wilt werken.

Bent u op zoek naar een werktent in Arnhem? Dan is een werktent van werktent.nl een goede keuze. Onze werktenten zijn stevig geconstrueerd, kunnen snel worden opgebouwd en afgebroken en voldoen aan alle veiligheidseisen. Zo is de werktent die wij leveren hittebestendig en vlamvertragend. Onze werktent biedt dus een veilige werkomgeving bij uw project in Arnhem. Wij kunnen een werktent leveren in vrijwel elke denkbare afmeting. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u in Arnhem? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Meer informatie? Bekijk ook onze pagina's over:

werktent Nijmegen

werktent Groningen