Wie zijn wij

Werktent zorgt ervoor dat uw project niet afhankelijk is van weersinvloeden, deze factor kunt u wegstrepen in uw planning. Ons doel is het creëren van een veilige, droge, windvrije -en indien gewenst, een geconditioneerde werkplek. Zo kunnen uw werkzaamheden altijd doorgaan, ongeacht het weer.

Wij hebben ruime ervaring in het verhuren van werktenten en richten ons op projecten in de bouw, infra en industrie in Europa. Door onze jarenlange ervaring, de passie voor het vak, het plezier tijdens ons werk, onze flexibele instelling en de ambitie waarmee wij onze projecten realiseren, onderscheiden we ons van de concurrentie. Wij durven ons dan ook dè specialist in het creëren van tijdelijke werkruimten te noemen.

• Ruime ervaring

• Passie voor het vak

• Plezier in het werk

• Flexibel

• Ambitieus

 

Veiligheid, kwaliteit & keurmerken

De tenten waarmee wij werken zijn DIN 4102 en TUV gecertificeerd. Dit is het kwaliteitslabel dat aangeeft dat de tenten een veilige constructie hebben. Daarnaast geeft het label aan dat de dak-, gevel- en wandzeilen hittebestendig zijn en beschikken zij over een vlamvertragende werking. Tevens worden de tenten vrij overspannen. De werktenten worden met zorg onderhouden en elk jaar gekeurd. Wij zijn lid van de branchevereniging van tentenverhuurbedrijven (TVD) om ook op deze wijze garant te staan voor onze kwaliteit van producten en diensten.

Transport

Werktent beschikt over eigen transportmiddelen waarmee de werktenten op de juiste locatie en op het juiste tijdstip geleverd en gebouwd kunnen worden. Daarnaast beschikken wij ook over eigen all-terrein heftrucks welke vierwiel zijn aangedreven, waarmee wij op vele soorten ondergronden de werktenten kunnen opbouwen. Hierdoor kunnen alle onmogelijk te denken projecten mogelijk gemaakt worden.

Vrachtwagen Werktent