logo
Offerte aanvragen
fc0fe89c-d84e-4ccf-89c0-6abb4eaa013a-1

PROJECTEN VAN WERKTENT

Doorwerktent

Projecten kennen veelal een strakke planning en zijn niet gebaat bij oponthoud door ongewenste weersinvloeden. Dit kan immers veel tijd en geld kosten door boeteclausules die aan een project zijn verbonden. Door het plaatsen van een doorwerktent kunt u de factor weersinvloeden zoals regen, sneeuw, hagel, vorst en  te hoge temperaturen uitsluiten. Een doorwerktent via werktent.nl creëert een oplossing op maat bij u op locatie. 

Jarenlange ervaring in het verhuren van doorwerktenten
Wij hebben ruime ervaring opgedaan met het plaatsen van doorwerktenten op bouw-, infra- en industrieprojecten. Door deze ervaring kunnen wij ons goed verplaatsen in vragen die  u heeft m.b.t.  van een tijdelijke overkapping. Wij bieden altijd een oplossing voor uw project.  Tenslotte moet een doorwerktent snel en eenvoudig kunnen worden opgezet, zodat werkzaamheden snel gestart of hervat kunnen worden.

Doorwerktent verhuur voor bouw-, infra- en industrieprojecten
Een doorwerktent op het gebied van bouw- en infrastructuur dient vooral veiligheid te bieden. Daarnaast hechten wij veel belang aan de veiligheid van onze doorwerktenten. Onze werktenten  zijn bestand tegen alle mogelijke weersomstandigheden, hittebestendig en vlamvertragend.

Afmetingen doorwerktenten
Wij kunnen doorwerktenten op vrijwel elke locatie en in elke grootte plaatsen. De tenten die wij verhuren zijn in diverse maten verkrijgbaar. De breedte maten variëren van 3 tot 50 meter.  De lengte maten zijn per 5 meter te verlengen. Alle lengtes zijn dus mogelijk! De zijhoogten variëren van 2.30 meter tot 5 meter. In het algemeen hebben de tenten een afmeting waardoor er een rechthoekige vorm ontstaat. Het kan zijn dat u behoefte heeft aan een werktent met andere afmetingen. Wij hebben de mogelijkheden om een tent op maat te maken. De doorwerktent kan  voorzien worden van kachels en verlichting. Bekijk ook de specificaties van onze doorwerktenten.

Verrijdbare doorwerktent
Een project waar elke keer op een ander gedeelte overkapt moet worden. De verrijdbare doorwerktent kan een oplossing zijn. In korte tijd kan de werktent naar een ander deel van het project worden verplaatst. Op deze manier kunnen werkzaamheden snel hervat worden.

Voordelen doorwerktent

  • Droog en windvrij werken
  • Vorstvrij werken
  • Vrij overspannen
  • Op korte termijn beschikbaar en snel op- en af te bouwen
  • Indien gewenst, verwarmd en verlicht