logo
Offerte aanvragen
fc0fe89c-d84e-4ccf-89c0-6abb4eaa013a-2

Dè specialist in verhuur van werktenten
       voor bouw, infra en industrie

 

Bedrijfsoplossingen

Al jarenlang dé specialist in werktenten.

Speciaal op maat of op een bijzondere plek? Dat zijn de uitdagingen waar wij van houden!

Scania's

Over werktent

Werktent zorgt ervoor dat uw project niet afhankelijk is van weersinvloeden, deze factor kunt u wegstrepen in uw planning. Ons doel is het creëren van een veilige, droge, windvrije -en indien gewenst, een geconditioneerde werkplek. Zo kunnen uw werkzaamheden altijd doorgaan, ongeacht het weer.
Wij hebben ruime ervaring in het verhuren van werktenten en richten ons op projecten in de bouw, infra en industrie in Europa. Door onze jarenlange ervaring, de passie voor het vak, het plezier tijdens ons werk, onze flexibele instelling en de ambitie waarmee wij onze projecten realiseren, onderscheiden we ons van de concurrentie. Wij durven ons dan ook dè specialist in het creëren van tijdelijke werkruimten te noemen.
• Ruime ervaring   • Passie voor het vak   • Plezier in het werk   • Flexibel   
• Ambitieus
Veiligheid, kwaliteit & keurmerken
De tenten waarmee wij werken zijn gecertificeerd. Dit geldt ook voor al onze medewerkers. 

Transport
Werktent beschikt over eigen transportmiddelen waarmee de werktenten op de juiste locatie en op het juiste tijdstip geleverd en gebouwd kunnen worden. Daarnaast beschikken wij ook over eigen all-terrein heftrucks welke vierwiel zijn aangedreven, waarmee wij op vele soorten ondergronden de werktenten kunnen opbouwen. Hierdoor kunnen alle onmogelijk te denken projecten mogelijk gemaakt worden.

Over ons-3

Kwaliteit werktent

Kwaliteiten

Klantgerichtheid, een flexibele instelling en uitstekende bereikbaarheid zijn kernwaarden die Werktent kenmerken.

Neem contact op

icon-1-w
24/7 bereikbaar

Werktent is zowel per mail, telefoon als op social media te bereiken. We beantwoorden al uw vragen en geven u graag advies!

icon-2-w
Persoonlijk advies

Elke klant en elke klus is anders. Wij geloven dan ook in een directe benadering en komen altijd het liefst persoonlijk langs om in te meten.

icon-3-w
Vrijblijvende offerte op maat

Bent u benieuwd of een overkapping van Werktent iets voor u is? Een offerte is altijd vrijblijvend en speciaal gemaakt naar uw wensen.

icon-4-w
Snelle service

Wij zijn echte aanpakkers en flexibel, hierdoor kunnen wij vaak al op hele korte termijn een overkapping realiseren.