logo
Offerte aanvragen
222d5057-8964-4f4d-adf1-1d48ef2017b8
cc82550c-1e0a-4d7f-8a94-9a4bb9cebcd2
ef59880e-528f-491d-9c52-0447beae684c
lastent-1
i-phone-27-2-2013-002-562-

PROJECTEN VAN WERKTENT

Lastent

Laswerkzaamheden, maar ook stralen, slijpen en verven dienen over het algemeen onder windvrije en droge omstandigheden te gebeuren. Ongewenste weerscomponenten mogen daarom geen invloed op uw planning hebben, dit kost namelijk tijd en geld. Om het risico van oponthoud door weersinvloeden uit te sluiten is een lastent een ideale oplossing. Op locatie plaatsen wij een lastent op maat, zodat er te allen tijde doorgewerkt kan worden ongeacht de weersomstandigheden.

Jarenlange ervaring in het verhuren van Lastenten
Wij hebben ruime ervaring met het plaatsen van lastenten op locatie. Dit hebben wij gedaan voor lasbedrijven, aannemers, straalbedrijven maar ook voor bijvoorbeeld voor staalconstructie- en infrabedrijven.  Door deze ervaring zij wij in staat om op iedere locatie een comfortabele werkplek te creëren waarin uw mensen kunnen werken. De tent wordt snel en professioneel opgezet, zodat werkzaamheden binnen afzienbare tijd begonnen of hervat kunnen worden.

Een veilige werkplek
Een lastent dient veiligheid te bieden. Daarnaast is het noodzaak dat de lastenten bestand zijn tegen alle mogelijke weersomstandigheden en dient de tent  hittebestendig en vlamvertragend te zijn. Door de constructie, de kwaliteit van de lastent en de manier waarop de tent gemonteerd word kunnen uw mensen werken in een veilige omgeving.   

Afmetingen Lastent
Lastenten kunnen vrijwel op elke locatie en in elke grootte geplaatst worden. De tenten die wij verhuren zijn in diverse maten verkrijgbaar. De breedte maten  variëren van 3 tot 50 meter.  De lengte maten zijn per 5 meter te verlengen, daardoor zijn alle lengtes mogelijk. De zijhoogten variëren van 2.30 meter tot 5 meter. In het algemeen hebben de tenten een afmeting waardoor er een rechthoekige vorm ontstaat. Het kan zijn dat u behoefte heeft aan een lastent met andere afmetingen. Wij hebben de mogelijkheden om een tent op maat te maken.  Bekijk onze specificaties van een lastent.

Verrijdbare Lastent
Een project waar elke keer op een ander gedeelte overkapt moet worden. De verrijdbare lastent is een oplossing. In korte tijd kan de werktent naar een ander deel van het project worden verplaatst. Op deze manier kunnen werkzaamheden snel hervat worden.

Voordelen Lastent

  • Droog en windvrij lassen
  • Vorstvrij werken
  • Vrij overspannen
  • Op korte termijn beschikbaar en snel op- en af te bouwen
  • Indien gewenst, verwarmd en verlicht